Met POPGOM.be koopt u uw banden en wordt u binnen 5 dagen thuis geleverd! Ontdek hieronder alle stappen van uw bestelling:

De keuze van het product

Nadat u de gewenste afmetingen van de banden hebt ingevuld, stelt POPGOM u de banden voor die bij uw auto passen uit een keuze van meer van 1000 000 banden die overeenkomen met personenauto’s, 4x4, bestelwagens en campers. Met POPGOM wordt uw aankoop van banden online begeleid met inlichtingen om u te helpen zoeken: de omschrijving van ieder product en een beoordeling van de specifieke criteria.

De keuze van het leveradres

Met POPGOM kunt u uw banden thuis laten leveren, op uw werkadres of op ieder ander gewenst adres. Na het creëren van uw POPGOM account kunt u daarom het gewenste leveradres intypen. De leverkosten krijgt u cadeau. Geldt niet voor complete wielen met velgen, leveringskosten zijn dan 4,90 euro per wiel.

De beveiligde betaling van uw bestelling

Om uw bestelling te bevestigen voert u uw betaling uit op de website of per telefoon (betaling per creditcard, overschrijving) in alle veiligheid dankzij een versleuteld transactiesysteem.

De ontvangst van uw banden

Uw banden worden binnen 3 à 5 werkdagen geleverd. Zodra de verzending van uw banden is georganiseerd, ontvangt u een e-mail zodat u de vordering van de levering van uw banden live kunt volgen. De banden worden geleverd op het adres dat u hebt ingevuld in uw POPGOM account. U hoeft de banden alleen nog op uw auto te monteren. Voor meer eenvoud biedt POPGOM u aan om de banden direct in een aangesloten montagecentrum te leveren, die ze ontvangt en ze op uw voertuig monteert. Klik hier om te ontdekken hoe het werkt.